Gemakkelijk en snel op Rijnco.nl

Maak het jezelf makkelijk en bestel 24/7 bij Rijnco.nl

Over ons MVO

Over ons

Wij zijn een producent en groothandel voor (onder)aannemers en zpp’ers die actief zijn in de ruwbouwfase van een project. Ons doel is om een goed product te leveren, tegen een scherpe prijs en snelle levering. Geen gedoe, gewoon makkelijk via onze website en onze webshop. Als je weet wat je nodig hebt is Rijnco.nl jouw toeleverancier voor betonbouwer of vlechtbedrijf in de ruwbouw! Snel en gemakkelijk telefonisch bestellen bij Rijnco.nl of via onze website.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen Rijnco.nl is er veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is er in het gezellige bedrijfsrestaurant een ruime keuze aan gezonde en verse voeding. Hierbij wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Een goed uitgeruste gym draagt bij aan de vitaliteit van alle medewerkers. Alle interne transportmiddelen zoals hef- en reachtrucks zijn elektrisch aangedreven, we maken deels gebruik van houtvezelpallets en we proberen zo papierloos mogelijk te werken. Het dak van ons gebouw is voorzien van meer dan duizend (!) zonnepanelen. En natuurlijk ontbreken de diverse laadpalen voor auto’s niet.

Heb je een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op via ons e-mailformulier, of bel ons op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur.

Bel ons E-mail ons

Benieuwd naar ons productaanbod?

Je treft in ons online productenoverzicht een breed en diep pakket producten voor de ruwbouw aan. Handig: je kan daar ook direct een offerte of bestelling plaatsen.

Ga naar productenoverzicht